Onmogelijk betekent alleen dat de oplossing nog niet gevonden is!

Business Coaching & Organisatieadvies

Kleine en middelgrote bedrijven
Startende ondernemers
Innovatiekracht Vergroten​
Inclusief ondernemen
Kleine en middelgrote bedrijven

Kleine en middelgrote bedrijven willen groeien, groeien te snel of hebben (structurele) problemen in de organisatie die opgelost moeten worden. Vaak is het niet inzichtelijk waar de knelpunten zitten en hoe deze verholpen kunnen worden. Dit belemmert de ontwikkeling van de organisatie. Regelmatige sparring sessies kunnen hier een basis voor inspiratie en verandering zijn.

Laat AK Business Solutions  een bedrijfsscan uitvoeren om inzicht te krijgen in de grootste knelpunten. Maar bovenal, hoe deze knelpunten aan te pakken. Met onze adviezen kan je zelf bepalen óf en welke acties verder uitgewerkt gaan worden, welke projecten worden opgestart en of een detailanalyse gewenst is. 

Jouw bedrijf doorlichten? Vraag een bedrijfsscan aan.

Startende ondernemers

Heb jij ook af en toe een spiegel nodig voor je plannen, creatieve ideeën of je eigen onderneming?

Als ondernemerscoach helpt AK Business Solutions de (startende) ondernemer in Overijssel en Gelderland, via  Startversneller, Groeiversneller en KVK ik start smart. 
Wij helpen je met het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en met de groei van de onderneming.

Wij helpen bij: presenteren en netwerken, communicatie, opzet onderneming, canvas modellen, zoeken van samenwerkingen, product ontwikkeling, projectmanagement, prototype ontwikkeling, (Productie)processen, CircularEconomy, Smartindustry en  innovaties.

Let’s get started.

Innovatiekracht Vergroten​

Als bedrijf wil je succesvol zijn en blijven groeien en vernieuwen. Nieuwe ideeën genereren! Het kan dan soms lastig zijn om bestaande patronen te doorbreken en nieuwe op te zetten.

Dan kan een objectieve blik op de organisatie verhelderd en vernieuwend werken!
Want of je nu nieuwe producten of diensten wilt bedenken. Een geweldige actie wil  opzetten. Het team op één lijn wil krijgen. Of zelfs een nieuw strategisch plan wilt maken, of de processen ‘LEAN’ in wilt gaan richten. AK Business Solutions helpt je hierbij!

Door middel van vakkundig opgezette sessies met speciale werkvormen en technieken, ontstaan nieuwe, originele ideeën en wordt de innovatiekracht vergroot.

Meer weten? Vraag een oriënterend gesprek aan.

Inclusief ondernemen

AK Business Solutions is aangesloten bij de Structura Groep. 
Die door het unieke denkraam de organisatie op verschillende facetten kan ondersteunen en begeleiden.

Het doel is (startende) ondernemers te helpen bij het realiseren van dromen, ambities en haalbare veranderplannen.

Door het Structura-Model te gebruiken, krijg je inzicht in jouw persoonlijke ontwikkelingslijn, die het welzijn vertegenwoordigt.
En de bedrijfsontwikkelingslijn, die  het succes en het proces de resultaten vertegenwoordigt.

Interesse in het model voor jouw onderneming? Vraag een kennismakingsgesprek aan.


Info voor Startende ondernemers !

Talentscan

Weet jij welke talenten jouw organisatie al in huis heeft en welke talenten nodig zijn voor de verdere groei van de organisatie?

Om organisatiedoelen te realiseren heb je medewerkers met de juiste talenten en skills nodig. Het (h)erkennen van talenten geeft medewerkers waardering, waarmee ze in hun kracht komen te staan.
Je krijgt gemotiveerde, productieve en gelukkige medewerkers. 
Het belangrijkste kapitaal van een organisatie.

Met de talentscan krijgt u inzicht in de vaardigheden, ontwikkeling, competenties, persoonljkheid en ambitie van jouw medewerkers. Met deze resultaten kunt u gerichter sturen op groei en ontwikkeling van de medewerkers en de organisatie. 


Vraag informatie aan!

Voordelen

  • Bevordert werktevredenheid
  • Erken en herken talent
  • Realiseer doelen
  • Geeft waardering
  • Bevordert groei en ontwikkeling

Talent Scan

Weet u welke talenten uw organisatie al in huis heeft en welke talenten nodig zijn voor de verdere groei van uw organisatie?

Om uw organisatiedoelen te realiseren heeft u medewerkers met de juiste talenten en skills nodig. Het (h)erkennen van talenten geeft mensen waardering en daarmee komen ze in hun kracht en geeft gemotiveerde, productieve en gelukkige medewerkers. Medewerkers zijn immers het belangrijkste kapitaal van een organisatie.

Met de talent scan krijgt u inzicht in vaardigheden, ontwikkeling, competenties, persoonljkheid en ambitie. Met deze resultaten kunt u gerichter sturen op de groei en ontwikkeling van uw medewerkers en uw organisatie. 

Voordelen:

  • Bevordert werktevredenheid
  • Erken en herken talent
  • Realiseer doelen
  • Geeft waardering
  • Bevordert groei en ontwikkeling


Vraag informatie aan!